52. ročník Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin

se koná ve dnech 19.-21. května 2024 v Praze. 

Česká zemědělská univerzita v Praze spolupořádá s VŠCHT Praha, VÚPP a Českou společností chemickou tradiční symposium CzechFoodChem, které se koná ve dnech 19.-21. května 2024 poprvé v Praze, a to na VŠCHT a sídle ČSVTS na Novotného lávce. Letos na téma „Nutričně prospěšné, bezpečné a k životnímu prostředí šetrné potraviny“.

Více informací na webu symposia (link na www.czechfoodchem.cz )

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.