Pozvánka na vědeckou přednášku v rámci projektu H2020 DRIFT-FOOD
Dr. Ali Sedaghat Doost z Gent University, Belgie, bude prezentovat na téma:
The Importance of Processing in Formulation of Novel Food Products: Cheese Cutting!
Datum: 3. října 2024
Čas: 10:00
Místo: Konferenční místnost, 5. patro, MCEV II
Přednáška je součástí projektu H2020 DRIFT-FOOD a zaměřuje se na význam zpracování při tvorbě nových potravinářských produktů.
Těšíme se na vaši účast!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Invitation to a Scientific Talk as part of the H2020 DRIFT-FOOD Project
Dr. Ali Sedaghat Doost from Ghent University, Belgium, will present on the topic:
The Importance of Processing in Formulation of Novel Food Products: Cheese Cutting!
Date: October 3, 2024
Time: 10:00 a.m.
Venue: Conference Room, 5th Floor, MCEV II
This talk is part of the H2020 DRIFT-FOOD project and focuses on the importance of processing in the formulation of new food products.
We look forward to your participation!