Zahradní slavnost ČZU 2024

V sobotu 15. června 2024 se v areálu České zemědělské univerzity (ČZU) konala Zahradní slavnost. Návštěvníci měli možnost navštívit fakultní stánek, kde po celou dobu akce probíhala ochutnávka masných výrobků z Potravinářského pavilonu FAPPZ. Pro děti byla připravena hra spočívající v poznávání zvuků zvířat, a dále pak zdobení perníčků a malování na obličej, které zajišťovala studentská organizace Pupen. Během dne bylo také možné zakoupit sazeničky a rostlinky z našich skleníků.

Před Zahradní slavností se konaly Stříbrné promoce absolventů z roku 1999. Po slavnostním ceremoniálu byli absolventi přivítáni na své mateřské fakultě prof. Ing. Josefem Soukupem, CSc., a následně provedeni po fakultě s odborným výkladem. 

Děkujeme všem návštěvníkům, absolventům a zaměstnancům za účast na Zahradní slavnosti. Těšíme se na další rok!

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.